Policajti intenzívne pátrajú po páchateľovi včerajšieho lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie

24.12.2013 Bratislava

Polícia intenzívna pátra po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie na Bošányho ulici č. 3 v Bratislave. Dnes v čase okolo 16.55 hod vošiel neznámy páchateľ do priestorov stávkovej kancelárie a nastriekal zamestnancovi do tváre slzotvorný sprej. Následne rozbil sklenenú výplň na pulte a odcudzil finančnú hotovosť v doposiaľ nezistenej výške. Z priestorov stávkovej kancelárie ušiel na doposiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez ďalších zranení.
K popisu páchateľa: Podľa dostupných informácií išlo o osobu mužského pohlavia vo veku približne 30 rokov, vysokú cca 180 cm, oblečenú mal čiernu bundu, modré rifle, tvár si maskoval.
V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak si občania všimli v čase okolo 16.55 h na Bošányho ulici č.3 v Bratislave a v jej blízkom okolí unikajúceho muža, alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
 
Michal Szeiff - hovorca
oddelenie komunikácie a prevencie 
 

Vyberte región